Podcast 50 (Den om filmåret 2011…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

Filmåret 2011 var alt andet end kedeligt. I denne podcast 50 går vi tæt på et år der bragte os lige så store opture som nedture, mens vi også sætter snuden op efter 2012 og alle de lækre film der venter på os fremtiden. I anledning af denne årsafsluttende podcast, har vi hevet et par af Hjørnets faste eksperter i studiet, i form af Mr. Filmnews – Brian “Brie” Iskov og vores tv-ekspert – Anders Vad Bruun, der skal snakke om henholdsvis filmåret 2012 og de største tv-øjeblikke i 2011. Derudover er Hjørnets to faste styrmænd, Casper Christensen og Jesper Laursen, ved roret.

Vi skal blankt erkende, at denne podcast måske kunne have haft gavn af lidt mere struktur, men samtidig er der også noget befriende i at høre fire filmnørder give mundtøjet ekstra gas og bare plapre løs. Således er podcast 50 inddelt i tre overskuelige afsnit uden tanke på tid eller opstrammer-tendenser. Vi starter med at snakke om de største tv-øjeblikke i 2012, dernæst går vi i kødet på filmåret 2011 og så afslutter vi med et (næsten uendeligt) kig på hvad vi kan forvente os af 2012. Hele molevitten er gavmildt krydret med klip og trailers, så du kan få en idé om hvad det er vi snakker om, samt en pause fra den evindelige talestrøm.

Tusind tak for at du var med os i 2011. Det har været en helt og aldeles forbandet god fornøjelse og vi glæder os til at tage jeg gennem hele 2012, med masser af flere gode (og alt for lange) podcasts. Forsinket godt nytår og vi høres ved. God fornøjelse!

Kærlig hilsen,

Casper & Jesper

Comments 2

  1. Hey filmnørder 🙂

    Jeg savner en anmeldelse af filmen The Darkest Hour. Den har ikke fået de bedste anmeldelser i aviserne, men hvad syntes i om filmen?

    Mvh.
    Torben

  2. jeg ka ikke forstå at I ikke kommenterede på at Ken Follett’s “World without end” kommer som mini tv serie i 2012 fra tandem der også lavede “pillars of the earth”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.