Podcast 59 (Den om Ridley Scott…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 1 Comment

Legend, White Squall, A Good Year… ah, ja, Ridley Scott har virkelig sat sit mærke på filmhistorien. Han gjorde det naturligvis med Alien, Blade Runner, Thelma & Louise, Gladiator, Black Hawk Down og andre film, men netop de førstnævnte er også udtryk for, at han ikke er ufejlbarlig. Dette gør ham jo kun mere interessant, hvilket du kan høre meget mere om i vores grundige gennemgang af den cigar-gnaskende brittes oeuvre (SCHMÅKAGE, et fancy ord vi lige fik brugt, dér). Podcast 59 står nemlig i Ridley Scotts tegn, for med premieren på en af årets mest ventede film, Prometheus, sætter han endnu engang sig selv i centrum af filmverdenen og forsøger at generobre den sci-fi-genre som han lagde kimen til for over 30 år siden.

Vi anmelder naturligvis Prometheus, men det er ikke bare Ridley der vender tilbage i denne podcast. Det gør Mr. Filmnews aka. Brian “Brie” Iskov også, samt hans veloplagte tv-modstykke, Anders Vad Bruun. Det er i det hele taget en podcast der vender tilbage til vante omgivelser, for vi har rigtigt meget forskelligt på programmet.

For det første er der anmeldelser af Gummi T, Wuthering Heights, Men in Black III og Prometheus. Der er en meget dum Top 10 over ting som Ridley Scott prøvede at bruge som alien, inden han fandt på at bruge en alien. Så er der en kvik kommentar om anmeldelses-embargoer kontra afslørende trailers. Der er en runde tv-serie-anbefalinger. Der er en ultra-nørdet reklame fra Reklame-dude. Jesper Voight-Kampf-tester Casper. Og hele misæren er naturligvis flettet sammen med masser af film-relateret snik-snak.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper og Jesper

Indholdsfortegnelse:
00:00:00 – Voight-Kampf-intro
00:03:06 – Velkomst
00:09:21 – Filmnyheder – nu med meget mere nyheds-hat (ved Brian “Brie” Iskov)
00:25:53 – Top 10 ting Ridley Scoot prøvede at bruge som alien, inden han fandt på at bruge en alien
00:28:19 – Anmeldelse: Gummi T (ved Casper)
00:33:46 – Anmeldelse: Wuthering Heights (ved Casper og Jesper)
00:42:45 – Anmeldelse: Men in Black (ved Casper)
00:49:01 – Anmeldelse: Prometheus
01:05:12 – Kommentar: Anmeldelses-embargo og afslørende trailers
01:09:33 – Reklame for moviemistakes.com
01:11:38 – Ridley Scott-special
01:54:27 – TV-serie-anbefalinger (ved Anders Vad Bruun)
02:02:49 – Afslutning

Comments 1

  1. når man tænker på hvor mange film der blir lavet over historiske personer, er det utroligt at der ikke er lavet en storfilms drama trilogi over churchils liv. Der er nok spændende materiale i hans liv til 3 film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.