Podcast 76 (Den med Søren Kragh-Jacobsen…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast 4 Comments

Egentlig skulle dette bare have været en helt almindelig podcast, uden krymmel på, men så ringede Søren Kragh-Jacobsen. Han ville gerne forbi og have en kop kaffe, og snakke lidt om sin nye film, samt alle de af hans film du kan huske fra du var barn. Som altid supplerede I, kære lyttere, os med spørgsmål og de var (også som altid) hamrende gode. De gjorde i hvert fald at vi kom godt rundt i hjørnerne med Søren og endte med et skide godt interview, der nu er klar til din lytte-fornøjelse.

Lige så varierede som jeres spørgsmål til Søren, lige så varierede er de film vi skal anmelde denne gang. Vi har således været inde og se Scary Movie 5, Broken City, En sang for Marion, Silver Linings Playbook, Anna Karenina, Iron Man III, Nordvest, Side Effects og Søren Kragh Jacobsens seneste: I lossens time.

Dette er også Podcast 76 – Nu med MEGET mere Anders-forvirring. Vores faste TV-anbefaler fiser nemlig ind og ud af denne podcast, men det skal du nok høre mere om. Vigtigst er det, at Anders var hvor han skulle være, da vi havde brug for ham, blandt andet med TV-anbefalinger direkte fra sunny Odsherred.

Reklamedude er også klar med en dugfrisk reklame, Synnes sommer-nyheds-bingo-hat er i spil igen og så er I, kære lyttere, med igen! Vi fik nemlig dejlig mange svar på vores Iron Man III-konkurrence, hvor I skulle “ringe ind” og fortælle os om jeres yndlingsfilm. Det er blevet til en lille potpourri af lyttere og deres yndlingsfilm, der kan høres til sidst i podcasten.

Og så kan det måske undre, at vi konstant refererer til Podcast 77, men det er der en simpel årsag til. Den optog vi nemlig lige bagefter. Derfor kan vi allerede nu lukke op for, at 77′eren handler om én mand: Steven Soderbergh.

Men for nu kan du læne dig tilbage og nyde en god, lang og rimelig normal podcast. God fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper & Brie & Anders & Søren (& Reklamedude)

Comments 4

  1. Pingback: Scary Movie 5 (2013) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Oblivion (2013) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Broken City (2013) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Nordvest (2013) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.