Podcast 91 (Den om westerns…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 5 Comments

Hey ko-drenge og indianer-piger!

Hvordan griber man hele den kolonorme westerngenre an, så man kan presse den ind i en enkelt podcast på sølle tre timer? Man spørger naturligvis dig. Ja, dig.

Det er nemlig dig og alle de andre lyttere, der har formet, hvordan vores gennemgang af denne genre over alle filmgenrer arter sig. Det har I gjort ved (endnu engang) at overdynge os med fantastisk velformulerede og indsigtsfulde spørgsmål.

I har også fortalt os, hvilke westerns I synes er de bedste og hvorfor. Det er der kommet en lille liste ud af, der står som jeres samlede bud på de bedste westerns nogensinde.

Udover at gå cowboy og indianer på din røv, anmelder vi også en god bunke film. Blandt andet Edge of Tomorrow, X-Men: Days of Future Past, Locke, Grace of Monaco og mange flere.

Laursen har varmet op under nogle filmnyheder, Brie har været i Cannes (uden at være på festival) og Mille har set flere westerns, end hun nogensinde har set før.

I det hele taget er det en veloplagt lille filmpodcast-bombe du sidder med foran dig, så skynd at trykke på play, inden den sprænger i luften.

God fornøjelse,

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie og Mille

Comments 5

  1. Pingback: Grace of Monaco (2013) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Edge of Tomorrow (2014) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Godzilla (2014) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Salvation, The (2014) | Filmnørdens Hjørne

  5. Pingback: X-Men: Days of Future Past (2014) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.