Podcast 78 (Den med 26 forslag fra lytterne…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 9 Comments

Vi er kørt trætte. Efter forrige gangs Steven Soderbergh-orgie, har vi lært et par lektier. Vi har lært at ores podcasts kan blive for lange. Ikke for jer lyttere, men for os. 77’eren trak simpelthen så voldsomme tænder ud rent energimæssigt, at vi stadig mærker konsekvenserne. Ultra grundig forberedelse, fem timers optagelse (vi optog 76’eren på samme tid) og små 20 timers redigering, er for meget. Så enkelt er det.

Derfor støvede vi med julelys i øjnene nazi-uret af til 78’eren. Nazi-uret, hvis eneste funktion er at fortælle os hvor lang forudindtastet tid der er tilbage af hvert enkelt indslag, mens vi optager. Det virkede. Denne podcast har, som Brie udtrykker det, været det rene svir at producere. Og hvorfor skulle den dog ikke det, når man ser på hvad vi havde at give os i kast med?

Vi lynanmelder Paradis: Kærlighed, Den store Gatsby, Fast & Furious 6, Spring Breakers, Zaytoun, Skovens hemmelige rige, Tømmermænd tur-retur, Blodets bånd, The Angels’ Share, The Weight of Elephants og Reality.

imageDerudover vier vi ekstra minutter til lange anmeldelser af Dead Man Down, Only God Forgives, Into Darkness Star Trek, Stoker og Sunset Boulevard. Vi tror vist aldrig vi samlet set har været så glade for så mange film i en podcast før.

Mr. Filmnews er naturligvis på plads, med et virvar af varierede nyheder. Reklamedude er på plads med sin længste reklame til dato (han gad ikke lige følge nazi-uret). Og Anders er på plads i den anden ende af en telefonlinje fra Århus, med en håndfuld nyheder om alle de mange nye serier der lanceres i USA til efteråret.

Det mest spændende var dog da vi bad jer om forslag til, hvad vi skulle bruge tyve minutter af 78’eren på. Vi fik 26 forslag. “Bries egen Top 10! Noget om world cinema! Sten, saks, papir!” Forslagene var så varierede som de var gode. Det fedeste er, at vi faktisk når at snakke om – hold nu fast – DEM ALLE SAMMEN! Og hold nu endnu mere fast – PÅ TYVE MINUTTER!

imagePodcast 78 er også den hvor Casper og Brie officielt holder sommerferie fra Filmnørdens Hjørne. Vi vil stadig være i hopla på Facebook-siden, men de normale podcasts kommer der til at gå lidt tid inden vi sætter sving i igen. Dette giver jo plads til en masse “ferie-sjov”. Vi har blandt andet planlagt en EEEEPISK sci-fi-podcast og så gibber det i Laursen for at komme i studiet og flå David Finchers film Seven i småbidder i After Dark V.

Så nyd denne sidste podcast inden sommerferien. Hvis den er bare halvt så underholdende at lytte til, som den har været at producere, så ved vi at du får en…

God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Brie (& Anders & Reklamedude)

Comments 9

  1. Pingback: Epic / Skovens hemmelige rige (2013) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Great Gatsby, The (2013) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Dead Man Down (2013) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Blodets bånd (2013) | Filmnørdens Hjørne

  5. Pingback: Zaytoun (2012) | Filmnørdens Hjørne

  6. Pingback: Sunset Boulevard (1950) | Filmnørdens Hjørne

  7. Pingback: Stoker (2013) | Filmnørdens Hjørne

  8. Pingback: Hangover Part III, The / Tømmermænd tur-retur (2013) | Filmnørdens Hjørne

  9. Pingback: Weight of Elephants, The (2013) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.