Podcast 79 (Sci-fi Special – Top 25…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 4 Comments

227 minutter…
25 film…
3 værter…
1 podcast…

Behøver vi egentlig siger mere? Nej, for hvert eneste sekund du bruger på at læse dette, er et sekund du kunne have brugt på at lytte til Podcast 79 (Sci-fi-Special – Top 25…). Desuden er konceptet for denne podcast så simpelt, at det ikke behøver videre forklaring.

Lad os i stedet tage den klage op flere af jer nok vil mærke ulme inde i jer. “4½ times podcast? Det er for langt! Jeg sætter mig da ikke ned og lytter i 4½ time i streg!”

Og nej, det gør du nok ikke. Vi vil faktisk fraråde det, for det bliver sgu en anelse ensformigt i længden. I stedet vil vi opfordre jer til, at dosere jeres indtag af Podcast 79. Ja, vi udgiver den som én lang podcast, men vi vil gerne have, at I laver jeres egen føljeton ud af den. Du kan måske få 3-4 gode podcast sessions ud af denne ene podcast.

Synes du det bliver for langt? Mærker du pludseligt at du er holdt op med at lytte? Keder du dig? Så stop! Podcastmediet er jo så medgørligt, at du har den totale magt over det. DU bestemmer hvor lang din lyttesession skal være – ingen andre.

Med denne lille kommentar vil vi så ellers flytte os ud af vejen, så du kan komme i gang med denne ÆÆÆÆPISKE podcast, hvor Hjørnets TV-anbefaler Anders Vad Bruun og Hjørnets eksterne go-to-guy og halvdelen af Harddisken på P1, Anders Høeg Nissen, sammen med Casper Christensen forsøger at fortælle dig noget brugbart om den udefinerbare filmgenre, science fiction.

Live long and prosper, may the force be with you og GOD FORNØJELSE!

Med venlig hilsen,
Christensen, Høeg & Bruun

Comments 4

 1. Pingback: Top 25 Science Fiction-film | Filmnørdens Hjørne

 2. Ja ja ja! Så nævner i lige “Enders game” en Scifi roman jeg kunne huske at have læst som dreng men som jeg hverken kunne huske navn eller forfatter på. Filmen havde jeg så også lige glippet.

  Bogen er bestilt på bib og skal læses asap EFTER jeg har set filmen – det bliver en mærkelig men forhåbentlig fed oplevelse! 🙂

  PS har først fundet jer i år og er ved at høre alle Podcast (minus after dark som jeg tager bagefter) i kronologisk orden. Totalt fedt at høre anmeldelser på film jeg har set og dannet min mening om.

  PPS og ja jeg forstår tidsrejsen har samme oplevelse med Avartar som Casper!

 3. Hej, sjov og interessant podcast. Hvor er listen? Jeg kan simpelthen ikke høre hvad Kasper siger, når han udnævner nr 1. Og der er mange af de andre titler jeg er gået glip af fordi han ler og taler så højt ifht de andre deltagere.

  1. Post
   Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.