Podcast 81 (Den om racerfilm…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 4 Comments

Velkommen tilbage! Ikke bare til jer, men også til os. Vi har været på (alt for lang) sommerferie, så det har i sandhed været en fornøjelse at sætte sig til rette i studie 2 igen, og så med så mange godbidder.

I anledning af premieren på Formel 1-filmen Rush, er snakken naturligvis landet på racerfilm. Racerfilm, som jo grundlæggende er noget lort. Det syntes Casper i hvert fald, men når man hører hvilke racerfilm han har set, er det forståeligt at han ender med det ræsonnement.

I denne podcast tager både I (lytterne) og Brie dog kampen op, og skal lære Casper hvad en god racerfilm er og hvilke man SKAL se. Tusind tak for de mange gode forslag, i denne forbindelse.

Men egentlig er racefilmen kun lille del af denne podcast. Vi har rystet posen og skabt et nyhedsindslag, der er lidt anderledes end det plejer, men forandring fryder. Vi lynanmelder Nattens Dæmoner, The Grandmaster, Jobs, Kick-ass 2 og Pain & Gain og giver os lidt bedre tid til at vurdere Spies & Glistrup, The Butler og Rush. Det fede er, at vi ikke er helt enige denne gang.

Brie har været en god vært denne gang. Han har nemlig sludret med Anthony Dod Mantle, om optagelserne til Rush (vi skulle i øvrigt hilse). Det er hermed også første gang du kan høre et Skype-interview i vores podcast, da Tony (blandt venner, du ved) befandt sig i hans lejlighed i Notting Hill, der unægtligt ligger nogle kilometer fra Hjørnet.

Derudover har Brie også været i Venedig, til en filmfestival der på trods af nogle relativt interessante film, med rette kan beskrives som døende, men mere om det til sidst i podcasten.

Men vent. Vi har jo glemt det vigtigste. Vi har fået NYE INTRO- OG OUTRO-JINGLES! Yessør, alle jeres ca. 120 filmcitat-forslag har været oppe til overvejelse og en hel del af dem har fundet vej til de endelig jingles. Vi håber I kan lide dem, for I kommer til at høre dem mange gange fremover. Ellers er det… bare ærgerligt, sonnyboy.

Rigtig god fornøjelse og ses i 82’eren!

Med venlig hilsen,
Casper & Brie

P.s. Undskyld forsinkelsen. D. 15. september blev til d. 17. september og sådan er der så meget. God lytter!

Comments 4

  1. Pingback: Rush (2013) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Butler, The (2013) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Jobs (2013) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Conjuring, The / Nattens dæmoner (2013) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.