Podcast 92 (Den med Jakob Stegelmann…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast 2 Comments

Aldrig er nyheden om en podcast-gæst blevet modtaget så varmt af jer lyttere, som da vi kunne fortælle hvem, der ville dukke op i podcast 92. Det bedste er, at han skuffer ikke.

Næ nej, Jakob Stegelmann er nemlig lige præcis så sej i levende live, som du går rundt og synes han var og er på TV. Derfor endte Podcast 92 (Den med Jakob Stegelmann…) også med at blive helt og aldeles fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Hvad andet kunne man forvente, når man har en gud i studiet?

I havde leveret en lille milliard spørgsmål, som Brian fik ryddet op i og kategoriseret. Vi nåede gennem dem alle, så det blev til en lang god snak om Jakob, om Star Wars, om Troldspejlet, om Captain Marvel, om Dynasty, om at stønne af Geena Davis, om Jakobs kulturelle forældre og om hundrede andre ting.

Og så gjorde Jakob noget helt til sidst i podcasten, der overraskede os ekstremt. Et tilbud, du kan høre mere om selv, og som vi skal have formaliseret i nærmeste fremtid.

Der er dog liiidt malurt i bægeret, for lydniveauerne var ikke helt med os denne gang. Således endte volumen på Jakobs mikrofon med at være en my lavere, end vi kunne ønske og baggrundsmusikken en kende for dominerende under interviewet.

Dette lille irritationsmoment ødelægger forhåbentlig ikke fornøjelsen ved at høre Danmarks vigtigste nørd tale om alt mellem himmel og jord.

Rigtig god fornøjelse, og så får I ikke mere for den 25-øre!

God fornøjelse,

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie, Anders og Jakob.

Comments 2

  1. Pingback: Enough Said (2014) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Frank (2014) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.