Podcast 100 (Den med livepublikum…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Vi har strammet showet op i klipperummet, da vi skal være de første til at indrømme, at det blev for langt. Det kan dog ikke overraske nogen, at vi laver noget der bliver for langt. Ikke desto mindre har vi banket det ned til tre relativt stramme timer, der giver dig en oplevelse af næsten at være der selv.

Du kan finde og høre podcasten i det sædvanlige podcast-feed, men du kan jo også SE (med øjnene, du ved) showet på YouTube.

Det er svært at beskrive vores samlede oplevelse med produktionen af Podcast 100. Det føltes som et luftkastel under forberedelserne. Det føltes komplet abstrakt på selve aftenen. Og nu er det en underlig, fremmed størrelse i form af en video- og lydfil, hvor man kan se og høre os i bevægelse. Syret.

Podcast 100 bankede ind på hele følelsesregistret. Glæde, frustration, benovelse, udmattelse, stress og mere glæde. Vi satte os for at lave det mest episke liveshow vi kunne, og det er så godt som lykkedes for os.

Vi har uden tvivl også bevist for os selv, at vi kan løfte et liveshow, og derfor har vi fået blod på tanden. Præcis hvor og hvornår vi kan ses med jer igen vides ikke endnu, men vi finder på noget. I første omgang hopper vi tilbage på den gode gamle podcast-krikke og laver nogle ol’ school podcasts.

Til sidst skal der lyder et rungende tak til ALLE, som var en del af Podcast 100 – også publikum. I har hver og en været en del af dette særlige jubilæum, der virkelig har givet os mod på mere.

Så vi ses og høres snart ved igen.

Og rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Brie og Mille

(Ps. Jakob Stegelmann-auktionen er IKKE glemt. Vi har bare store udfordringer med at finde ud af, hvordan vi skal afholde den, men vi finder snart en løsning.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.