After Dark VI (Den om Apocalypse Now…)

Filmnørdens Hjørne After Dark, Podcast Leave a Comment

Vi troede det var en let mission. Hvor svært kan det være at fortælle, hvorfor Apocalypse Now er genial, for det er jo så tydeligt? Men vi tog fejl… Jo længere vi sejlede ind i den mørke podcast, jo mere mistede vi grebet om os selv. Vi havde læst og nærstuderet filmen på forhånd, men jo tættere vi kom på målet, jo mere blev det klart, hvad vi ikke havde forstået. Der inde i den mørke podcast lå der et par diamantprojektiler og ventede på at blive skudt ind i vores hoveder lige mellem vores øjne…

9F0806909

Filmnørdens Hjørne After Dark VI (Den om Apocalypse Now…) er vores bedste forsøg på, at lære filmen at kende så godt som muligt. Det gør vi ved at snakke alle aspekter af filmen igennem. Dog har vi denne gang valgt ikke at fokusere så meget på selve produktionen, for den er der skrevet og sagt nok om i forvejen, men vi har stadig en række anekdoter som vi ikke kan komme uden om.

z0qh7mcmyeqlc59br70

Vi kan ærligt sige, at denne film aldrig vil være den samme for os igen, efter denne podcast, og vi håber, at I kære lyttere får samme oplevelse.

Med venlig hilsen,

Casper og Jesper

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.