Podcast 114 (Den med filmspørgehjørnet…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 5 Comments

Et fuldt bemandet Filmnørdens Hjørne vender tilbage fra en tiltrængt sommerferie her i nr. 114, og med os har vi en fed stak henvendelser fra vores kære lyttere. I vores fravær har I nemlig sendt os et væld af spidsfindige spørgsmål, som vi besvarer så detaljeret, som vi kan.

Animation-Stegelmann-portræt-e1436351890130

Således snakker vi om Jakob Stegelmann, Filmnørdens Hjørne-bogen, mulige fremtidige podcasts, vores favorit-soundtracks og -scores, Carl Th. Dreyer, John Hughes, Jared Letos Joker og meget, meget andet – ikke mindst hvad det præcist er, der gør Robocop til en robot i modsætning til Darth Vader, selvom de begge er mennesker med robot-modificeringer.

Casper har forberedt en stak (for en gangs skyld) ret gode nyheder, der blandt andet giver Jesper en idé til hans næste date. Vi anmelder også en overskuelig stak film. Således har vi lynanmeldelser af acapellamok-efterfølgeren Pitch Perfect 2, den danske stand-up-film Comeback, Woody Allen-filmen Irrational Man og hvad der er blevet udnævnt til årtiets værste strimmel, Pixels – men er den nu også så slem?

film-114

De lange anmeldelser fyldes godt ud af Mission: Impossible – Rogue Nation, der næsten reducerer Hjørnets Bond-ekspert til tårer. Dokumentarfilmen Amy er blevet modtaget med himmelråbende flot kritik af de danske anmeldere, men den leg stopper NU! Og så har vi set gen-genoplivningen af Fantastic Four, der har fået sparket fortænderne ud på interwebbets kantsten og dermed ankommer med hysterisk dårlig hype – men igen, er den nu også så slem?

Sidst men ikke mindst har Reklamedude beæret os med sin tilstedeværelse, da han kommer og anbefaler noget hjernegymnastik for filmnørder.

Det er godt at være tilbage. Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Brie & Mille

værterne

Comments 5

  1. Pingback: Comeback (2015) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Irrational Man (2015) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Amy (2015) | Filmnørdens Hjørne

  5. Pingback: Fantastic Four (2015) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.