Podcast 103 (Den hvor vi genopliver Filmskolen…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

Velkommen til en helt normal, ol’ school podcast fra Filmnørdens Hjørne. Ambitioner har ført os langt (live-podcast foran 250 mennesker er stadig højdepunktet), men det har også presset os til det yderste.

Derfor har vi besluttet, at stramme livremmen ind og søge tilbage til roden af Hjørnet, såsom med denne helt normale podcast. Planen er, at vi for fremtiden udkommer hver anden uge, med sporadiske specials her og der. Hvad der rent faktisk kommer til at ske, er en anden historie, men det er planen.

I Podcast 103 genopliver vi Filmkolen, med et ekstra lag meta, ved at snakke om filmskoler. Vi anmelder også Sorthætten, Rævefængeren, Fuglemanden, One more chance og Den amerikanske finskytte. Vi sniger også en stak nyheder ind, samt en reklame fra Reklamedude. Som sagt, ol’ school.

God fornøjelse og høres ved snart.

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper og Brie

P.s. Og vi beklager, at der har sneget sig en my overstyring ind på vores vokaler. Lydkvaliteten er altså ikke efter vores standarder, men det vil den være i næste podcast. Ellers får Casper en hjerneblødning, hvilket helst kun må ske, når han har set virkelig dårlige film.

Comments 2

  1. Pingback: American Sniper (2014) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Blackhat (2015) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.