Cinemajour 81 (Toves værelse, Asteroid City, The Flash)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Og ud af ingenting dukkede der pludselig en Cinemajour-episode op. Yes, Filmnørdens Hjørne er tilbage… igen-igen. Vi skal nok komme ind på, hvad fanden vi har (haft) gang i, men lige nu skal det bare handle om nye film og god samtale. Jannik og Casper har nemlig sat sig ned med en bette stak af aktuelle film, som de ikke kunne lade være med at vride gennem en Cinemajour.

(Støt Hjørnet! Besøg Filmnørdens Hjørne Ekstra, tilmeld dig et abonnement og nyd lidt EKSTRA fra Hjørnet.)

‘Toves værelse’ jokker Paprika Steen og Lars Brygmann sømmet i bund på deres skuespil, og viser hvor langt ud man kan gå i dramaet, uden at miste publikum. Wes Anderson er altid sjov at snakke om, især fordi folk ser ud til at have meget forskellige og personlige forhold til hans film. Så hvor lander ‘Asteroid City’ henne for en mand, der ikke er særlig stor Wes-fan? Det spørger Casper Jannik om, inden de slutteligt dykker ned i den seneste superheltefilm fra DC – ‘The Flash’ med skandalemagneten Ezra Miller i hovedrolle(rne) med backup fra Michael Keaton tilbage som Batman.

Længere er den ikke. Det var hvad vi kom for, og hvor er det dog sindssygt dejligt at være tilbage! Vi vender snart tilbage igen, for denne sommer (og egentlig resten af året) er spækket med spændende premierer. Vi ses i biffen, og vi høres ved på Hjørnet!

Med venlig hilsen,
Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.