Filmaften 13 – Gremlins

Filmnørdens Hjørne Filmaften, Podcast Leave a Comment

Velkommen til endnu en Filmaften produceret i samarbejde med C More Danmark, hvor vi ser en ægte klassiker, og forhåbentlig opdager nye, spændende sider af filmen, som kan åbne den op for dig, selvom du har set den flere gange. Og vi kan lige så godt være ærlige, for du har sgu nok set aftenens film et par gange før.

Joe Dantes Gremlins fra 1984 kommer ofte med på lister over enten bedste 80’er-film eller bedste julefilm, men hvorfor? Hvad er det denne lille, undseelige film, om en invasion af mini-monstre i en klassisk amerikansk forstad, gør så rigtigt? Hvorfor er den både en god 80’er-film, julefilm, thriller, gyser, komedie og et seriøst drama?

Disse og mange andre spørgsmål kommer Casper C og Niels Paridon igennem på denne Filmaften, der ser lidt anderledes ud end de plejer. Vanligvis introducerer vi filmen på ti minutter, ser filmen (uden at optage) og afslutter så med en times samtale om den. I denne sær-episode kaster vi os ud i et vaskeægte kommentarspor. Det er altså for en gangs skyld meningen, at du skal se filmen mens vi snakker.

Episoden udgivet i vores podcastfeed inkluderer en introduktion og filmens originale lydspor, så du kan “høre” filmen, mens vi snakker om den. Hvis du gerne vil have et “rent” kommentarspor uden intro og anden lyd end vores stemmer, så du kan se filmen og høre os samtidig, så ligger det lige her.

Derudover streamede vi naturligvis det hele live på Facebook, så hvis du vil både høre og SE os se en film, så kan du gøre det lige her:

 

Vi ved ikke om vi lige kaster os ud i flere kommentarspor med det samme, selvom det var sjovt. I det hele taget er fremtiden på Hjørnet lidt tåget, takket være corona-restriktioner og al muligt andet ballade. En ting kan du dog være sikker på: Vi er så småt ved at blive sindssyge over ikke at kunne mødes og podcaste. Derfor arbejder vi løbende på andre tiltag, såsom vores online filmquiz Hjørnevrideren (se vores Facebook-side).

Indtil videre må du nyde denne Filmaften i selskab med nogle søde, sjove og ækle små bæster. Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen,
Casper & Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.