Podcast 108 (Den med Christina Rosendahl…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Christina Rosendahl står på nippet til at slippe sin film ‘Idealisten’ løs på den danske befolkning. I den forbindelse – og fordi hun bare er for sej – svingede hun sin travle vej forbi Hjørnets Studie 2 og øsede ud af sine synspunkter, erfaringer og anekdoter.

Christina RosendahlUdover at være instruktør, er Christina også forkvinde for foreningen Danske Instruktører, så udover at have fingrene langt nede i filmstrimlerne, har hun dem også langt nede i dansk filmpolitik.

Dette og meget andet graver vi naturligvis i, men egentlig er det ikke os, der gør det. Det er nemlig jer, vores lyttere, der kommer med alle spørgsmålene. Vi har bare kategoriseret dem og forsøgt at komme igennem dem alle, inden Christina måtte løbe igen.

Vi nåede desværre ikke dem alle. Ærgerligt, for vi måtte springe mange gode over. Alligevel får hun svaret på en masse seriøse, sjove og uventede spørgsmål.

Udover en lille velkomst, så er hele denne podcast dedikeret til Christina, så anmeldelser og andet sjov, må I vente med at få til i næste podcast.

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper og Christina

tumblr_nlasfdT1ml1sll7e7o1_1280

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.