Podcast 113 (Den om CGI…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Lige meget hvilken film du går ind og ser i dag, så gør den med 99 % sikkerhed brug af CGI (Computer-generated Imagery). De store larmende blockbustere som Jurassic World og Terminator Genisys lægger ikke voldsomt skjul på det, mens andre sniger CGI’en mere ind ad bagdøren, så du aldrig opdager den.

t5 j4

Denne gang har vi været i biografen og se netop de to ovenstående film, og vi er helt enige om at CGI’en er forfærdelig… vi er bare ikke enige om i hvilken film. Derfor besluttede vi at give filmindustrien en opsang. Vi fortæller historien om CGI’ens udvikling i filmens verden og prøver at finde frem til, hvad der dog er problemet. Hvorfor er det så svært? Hvorfor findes der 20 år gammel CGI, der er meget flottere end det, vi får serveret i nutidens film?

Til dette bad vi naturligvis om jeres hjælp, og endnu engang fejlede I os ikke. Det er nemlig væltet ind med kommentarer til emnet, som vi filtrer ind i vores gennemgang.

christopher-lee

Det hele skal dog ikke gå op i pixels, for vi har som altid også en runde nyheder. Vi har bare ikke ret mange af dem, for der skal også være plads til at hylde hele tre filmikoner, der har stillet træskoene i den forgangne tid. Således fortæller vi røverhistorier om Christopher Lee, spiller blide toner fra James Horner og kipper med bowlerhatten til Patrick Macnee.

Sidst men ikke mindst anmelder vi naturligvis Jurassic World, Terminator Genisys, Pride og den desværre biograf-uaktuelle Ex Machina.

God fornøjelse og høres ved ganske snart!

Med venlig hilsen,

Mo-Capper & CG-Brie

Seidel__5920

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.