Podcast 225 (Den om Tom Cruise…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

OBS: Episoden er delt op i to dele. Vil du høre den hele uden afbrydelse, så hop over på patreon.com/ekstra, støt Filmnørdens Hjørne og få adgang til den fulde episode. Del 2 er tilgængelig i din vante podcast-app eller her:

I anledning af premieren på den seneste Mission: Impossible-film kaster vi os denne gang over Tom Cruise, for at gå ham efter i sømmene og sætte ord på, hvad der gør ham til en af verdens største filmstjerner nogensinde. Casper har derfor inviteret to kyndige gæsteværter ind på Hjørnet. Du har hørt dem før, men Nikolaj Tarp og Bjarke Friis Kristensen har aldrig mødt hinanden. Nøjagtig som med en Mission: Impossible handler det dog stadig om, at samle det perfekte team, og med Nik og Bjarke på holdet er vi alle i sikre Cruise-hænder.

For det skal jo handle om Tom Cruise. ALLE sider af Tom Cruise. Vi snakker hans opvækst, skuespillerkarriere, ikonstatus, Scientology-forbindelser, langtidsholdbarhed og så snitter vi lige vores holdning til Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Det krydrer vi naturligvis med masser af Cruise-klip fra interviews, trailere og filmklip. Og så har vi modtaget en stak lytterhenvendelser på tekst og LYD (!), så I kommer også til at høre engagerede lyttere.

Dette var en god gammel Hjørne-episode. Den føltes helt rigtig at indspille. Det er en marathon at komme igennem, men nøjagtigt som når man gennemfører en marathon, så føler man ofte en vis stolthed… afhængig af hvor lang tid, man har brugt, selvfølgelig. Men dette er Hjørnet, som de fleste af jer elsker det. Hyggeligt, detaljeret, analytisk og uden en afslutning i sigte. Rigtig god fornøjelse og tusind tak for støtten!

Med venlig hilsen,
Casper, Nikolaj & Bjarke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.