Video source missing

Video: The Art of the Car Chase

Filmnørdens Hjørne Blog, Video Leave a Comment

Problemer? Se videoen her: https://vimeo.com/134363607

Biljagt-montagen (eller supercut’et, om man vil) er ikke ligefrem et originalt koncept, men i jagten på en redigeringsudfordring, dukkede denne op.

Redigering af en biljagt er uden tvivl hårdt og vanskeligt arbejde. At redigere 50 af dem sammen gør det lettere, afhængigt af hvor strenge dine standarder for kontinuitet er. Jeg har forsøgt at få “sektioner” af kontinuitet – små scener, der fortæller deres egen lille historie, men ikke nødvendigvis passer sammen som sådan.

Den mest tidskrævende del af processen er uden tvivl at finde og forberede klippene. Det er også den mest kedelige del. Den sjove del er at redigere dem sammen på nye og interessante måder. Dette er også den mest frustrerende del, fordi mulighederne er næsten uendelige, og hvis du ikke passer på, vil projektet simpelthen køre fast i mudderet, så at sige.

Videoen samlede stort set sig selv. Selvfølgelig havde jeg en idé om strukturen i den, med opbygningen, jagten og den eksplosive finale, men alt andet dukkede op af sig selv, da jeg trawlede gennem alle de forskellige scener og klip.

Det mest lærerige ved denne redigering, var at se hvor meget forskel det gør at redigere på beatet af et stykke musik i modsætning til ikke. Jeg gøre det ikke hele vejen igennem – der er andre rytmer at følge end de rent musikalske – men det gør en mærkbar forskel.

God fornøjelse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.