Podcast 116 (Den om Pixar…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 3 Comments

Velkommen til Podcast 116 (Den om Pixar…) – den længeste i Filmnørdens Hjørnes historie. Vi bruger nemlig 4 timer 49 minutter og 9 sekunder på at fortælle Pixars historie, for i sidste ende at prøve at forklare hvad “Pixar-magi” rent faktisk er for noget. Vi gennemgår alle Pixars film (inkl. deres kortfilm) og snakker om, hvad hver af dem har betydet for os og Pixar selv.

Hele Hjørnet er glad for Pixar, men vores største Pixar-mand er uden tvivl Brian Iskov. Han har mødt en regulær horde af Pixar-folk gennem tiderne, seneste i form af Pete Docter og Jonas Rivera, der har henholdsvis instrueret og produceret Pixars seneste film Inside Out. Interviews som du hører masser af lydbidder fra i løbet af podcasten.

Brie og Pete Docter

Frygtsomme Brie og vrede Pete Docter

Men Hjørnets faste besætning er ikke alene om at optrevle Pixar, for med i Studie 5 er også Anders Høeg Nissen (fra Harddisken på P1), der kommer med sit besyv om det hæderkronede animationsstudies tidlige år.

Som prikken over i’et anmelder ikke bare Casper og Brie Pixars Inside Out, men Laursen har også været i biffen med sine to døtre på 6 og 11 år. Deres anmeldelser er også med, og så kunne deres far heller ikke dy sig for at komme med sin mening.

Sidst, men ikke mindst, er alle I dejlige lyttere jo med, med kommentarer og spørgsmål, så sæt dig godt til rette, for det her er en fornøjelse, der kommer til at tage lang tid.

Med venlig hilsen,

Casper, Brie og Hønissen

værter116

P.s. En stor del af Pixars universer bygger på deres musik og temaer. Derfor har vi skruet en Spotify-playliste sammen, der bringer dig gennem hele Pixars historie fra Toy Story til Inside Out. God fornøjelse!

Comments 3

    1. Post
      Author

      Downloades har afsnittet hele tiden kunne, men en nisse havde åbenbart pillet ved vores afspiller her på siden, så den ikke kunne afspille. Det kan den nu. Og tak for at gøre opmærksom på bøffen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.