En uge i Spectres tegn

Filmnørdens Hjørne Blog 1 Comment

I anledning af premieren på Bond-film nr. 24, er Hjørnet blevet opslugt af 007-feber. Vi har hver især set Spectre, udtalt os i flere landsdækkende medier, lavet Bond-hjemmeside, skrevet Bond-artikler, holdt Bond-foredrag, optaget en Spectre-podcast og været til gallapremiere.

Sidstnævnte var en debut for både Casper og Brie, der trak i det stive puds og gik på jagt efter linselus på den røde løber. Først og fremmest fordi gallapremieren fik besøg af mangeårige Bond-producer Michael G. Wilson, samt nyudklækkede Bond-godte Léa Seydoux, og de to ville vi gerne ha’ vores popcorn-fedtede fingre i.

Finten er, at når man stiller sig op på den røde løber med en mikrofon og et kamera til en gallapremiere, så kan man ikke undgå også at skulle snakke med den sædvanlige Se & Hør-brigade. Dette har vi samlet set fået to indslag ud af, som du kan se her.

Første indslag byder på en associationsleg, hvor velkendte danskere forsøger at forholde sig til de mange forskellige Bond-skuespillere.

Andet indslag byder på længere interviews, først med Léa Seydoux, der funderer lidt over forskellene på/lighederne mellem at være med i en Mission: Impossible-film set i forhold til at være med i en Bond-film. Herefter dukker Michael G. Wilson op og fortæller lidt om alle de gange, han har været statist i Bond-film, og hvordan han har været med til at finde balancen mellem ny og gammel Bond i Spectre.

Vi var egentlig lidt lunkne ved idéen om at producere rød løber-indslag, men alt taget i betragtning, synes vi egentlig, det er gået ganske godt. Vi kan med andre ord godt finde på at gøre det igen.

Tak til Camilla Baggesen fra SF Film for at give os chancen. Vi håber vi får den igen en dag. Og kan du SÅ komme i biffen og se Spectre!

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.