Afstemning! – Filmåret 2015 *LUKKET*

Filmnørdens Hjørne Blog 21 Comments

Filmåret 2015 skal gøres op og for en gangs skyld, er det ikke os, som skal bedømme årets op- og nedture, men dig – ja, dig! Du skal nemlig stemme på, hvilke film, der skal kåres til årets bedste og værste. Hjørnets lyttere og fans ér en særlig flok, så nu får vi at se, hvad Danmarks fedeste filmelskere synes om filmåret 2015.

 1. Afstemningen dækker KUN film, der har været i dansk biografdistribution (inkl. månedens film i Cinemateket).
 2. Du kan selv tilføje en film i hver kategori, hvis du synes vi har glemt nogen. Alle andre vil efterfølgende kunne stemme på filmen, så vælg med omhu og stav rigtigt. Vi redigerer løbende kategorierne, for at checke om I nominerer egnede film.
 3. Du kan (men behøver ikke) vælge op til tre film i hver kategori, så længe du mener alle tre er værdige vindere.
 4. Du kan naturligvis kun afgive stemmer i en kategori én gang.
 5. Til gengæld kan du ændre dine stemmer lige så tosset du vil.
 6. Afstemningen afsluttes d. 29. december kl. 12.00.

På forhånd tak for at være med! Vi glæder os meget til at gennemgå jeres vurderinger og naturligvis komme med vores besyv, når vi runder året af med en festlig nytårs-podcast 121 (Den om filmåret 2015…).

P.s. Tag venligst forbehold for fejl og mangler.

(Da afstemningen er lukket, er det ikke muligt at stemme mere).

Tusind tak for at deltage!!! Vi høres ved meget snart i Podcast 121 (Den om filmåret 2015…).

Comments 21

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Fury Road var den mest fantastiske biografoplevelse, jeg havde i 2015 når det kommer til rent spektakel. Det var så simpelt, men så helstøbt og velkomponeret, at kæben bare faldt længere og længere ned på brystet undervejs.

  På dramafronten er det Whiplash, der stadig – 10 måneder efter – står stærkest i min erindring. Jeg har lyst til at se den igen lige nu. Det er noget, jeg aldrig har tænkt om Birdman, som jeg synes stjal Oscaren fra trommedrengen.

  1. Post
   Author

   Yes! Og vi hylder den og mange andre film, der ikke har været oppe i danske biffer, men det bliver uden om afstemningen.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Åååårh Wild Tales. Jeg elsker alle dem, der har stemt på den. Jeg tror desværre ikke, at mange mennesker har set den. Flere folk i Øst for Paradis (og hedder den Gran i KBH?!), tak! Fedt, at de små filmperler ikke bliver glemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.