Podcast 124 (Oscaropvarmningspodcast VII)

Filmnørdens Hjørne Oscar, Podcast 2 Comments

12715738_10153556252323883_139326596139770069_nTraditionen tro kaster Hjørnet og gæster sig over alle kategorierne ved årets Oscaruddeling, for at forudsige, hvilke film, der vinder hvad og der igennem sætte dig i helt hysterisk Oscarhumør. Det er aldrig en let opgave, men i år får Hjørnets faste værter Casper, Jesper og Mille hjælp af en knivskarp gæste-kombo.

For det første er Maria Månson fra Filmselskabet tilbage i fuldt vigør, for at dele ud af sin uoverkommelige viden om både show og film, men hun er ikke alene. For det andet dukker Tonemaster of the Universe Peter Albrechtsen nemlig også op, efter netop at have vundet sin første Robert for Atmos-lyden til Idealisten. Han lader sin ekspertise være tungen på vægtskålen, når musik- og lydkategorierne skal gennem maskinen.

Den årlige Oscaropvarmning er som altid blevet en psykopat-lang affære. 5 timer 22 minutter og 14 sekunders snak er det blevet til, og selvom det er langt og udmattende, så føles det stadig ikke som om, at vi har brugt for meget tid på emnet.

I stærk kontrast står vores Oscar-montage, der spreder sig rundt på nettet i disse dage. Den varer kun fire minutter og formår muligvis at sprede endnu mere Oscar-stemning end vores podcast.

Vi transmitterer for tredje år i træk live fra Hjørnet under Oscarnatten (både rød løber og show), og detaljerne om hvordan du kan høre os, følger i den kommende uge her og på Facebook.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Mille, Maria og Peter.

Comments 2

  1. Pingback: Hjørnets Oscarforudsigelser 2016 | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Kom i stemning til i aften | Girls on film

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.