Podcast 127 (Den med vores live kommentarspor til Indiana Jones og krystalkraniets kongerige…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Velkommen til Podcast 127 – en unik event i filmhistorien. I hvert fald vores filmhistorie, for d. 20. februar i år – 2016 – afholdt vi et relativt særpræget arrangement i Cinemateket i København.

Det har været en stående joke på Hjørnet, at Casper ikke har set Indiana Jones og krystalkraniets kongerige. Da Cinemateket derfor spurgte, om ikke vi kunne finde på noget sjovt og anderledes, gik der ikke mange sekunder, før end Jesper foreslog, at vi lavede et live kommentarspor til netop Indy 4 foran et publikum, der samtidig skulle være armeret med papirkugler, som de kunne kaste på lærredet, når de synes filmen var for dum.

Utroligt nok mødte der næsten 60 mennesker op til dette niche-arrangement. 60! Selvom det ikke var udsolgt, var det altså en øredøvende succes. I hvert fald i forhold til, hvad vi havde forventet.

12742347_10154039909263825_4757043886655718764_n

Anyway, det er jo egentlig meningen, at man skal høre et kommentarspor, mens man ser filmen, men det, vi endte med at optage ved arrangementet, blev egentlig ikke et kommentarspor i den klassiske forstand. Eftersom Casper ikke havde set filmen, blev det mere til et “reaktionsspor” og hvis vi skal være HELT ærlige, så er det ikke nødvendigvis godt eller sjovt at lytte til, men I – vores fans og lyttere – har efterspurgt det her så længe, at vi nu udgiver skidtet, selvom det måske ikke er helt hysterisk interessant.

Vi er ude i et afsnit, der altså nok kun er for kompletisterne iblandt jer. Lige som når man render rundt og finder og skyder alle duerne i Grand Theft Auto IV. Der er absolut ingen grund til at gøre det, bortset fra hvis man vil op på de sagnomspundne 100 % i gennemført-statistikken. Det her afsnit er for dig, der vil skyde ALLE duerne på Hjørnet.

Når det så er sagt, så er den optagelse, vi har udgivet som Podcast 127, en redigeret version. En best of. Hvis du virkelig ér 100 %-typen og gerne vil se filmen samtidig, så ligger der en fuld, uredigeret version her. Den version inkluderer en pling-lyd, der indikerer hvornår du skal starte filmen.

Derudover er der vist ikke andet at sige end: lyt med på eget ansvar, for I har selv bedt om det.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Jesper.

Seidel__6229

Del denne podcast


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.