Cinemajour nr. 4 – Filmnyheder og anmeldelser

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Der er altid god grund til at glæde sig til en film af Nicolas Winding Refn. Ikke fordi den nødvendigvis er god, men fordi den med ca. 100 % sandsynlighed giver anledning til lange diskussioner. På dette plan skuffer The Neon Demon absolut ikke. Casper, Mille og Niels har været i biffen og går i dybden med Refns art-fashion-horror-drama og ja, det ér en genre.

Selvom Jang fylder det meste, så er der så sandelig også blevet plads til en tur til Los Angeles anno 1977 sammen med The Gos og The Crowe i krimi-komedien The Nice Guys. Jodie Foster byder op til samfundsbevidst kinddans mellem George Clooney og Julia Roberts i hendes drama-non-thriller Money Monster. Og Duncan “Moon” Jones har pustet filmliv i et af verdens mest populære computerspil med det socialrealistiske ork-drama Warcraft.

Cinemajour 4 Magazine Mockup2

Alt er ret stille på nyhedsfronten, men vi har dog fundet et par nævneværdige historier fra filmverdenen, der blandt andet lover godt nyt til alle jer, som er trætte af efterfølgere (aka. sequelitis). Til gengæld bugner Forum Hotness af online aktivitet, hvor du blandt andet vil blive udsat for nærmest uoverkommelige mængder af ananas i egen juice.

Casper og Niels er eneste besætningsmedlemmer ombord denne gang, men Mille dukker dog op for en kort reportage-bemærkning.

Og hey, så er den ikke længere. God fornøjelse og vi høres ved i næste uge i Cinemajour 5.

Med venlig hilsen,

Casper & Niels

13330318_10154208424847329_554205739_n

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.