Podcast 129 (Den om John Carpenter…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Som vi siger i starten af denne podcast: Vi kan godt være lidt i tvivl om, hvor stor betydning John Carpenter har haft for filmhistorien, men vi er godt nok ikke i tvivl om, hvor stor en betydning han har haft for kultfilmhistorien.

John Carpenter er en filmnørds instruktør. Han er manden bag nogle af de højest elskede film hos tidens toneangivende filmnørders (vores) generation. Halloween, Escape from New York, The Thing og Big Trouble in Little China er blot et lille udpluk af mandens film-CV, der indeholder lige dele genialitet og skrald, og i denne podcast ser vi på det hele.

john-carpenter-biography-photo

Casper og Niels fortæller Carpenters historie og gennemgår alle hans film, krydret med et væld af personlige oplevelser, fakta og meninger om filmene.

Et par klip med manden selv har vi også fundet plads til, samt svar på en lang række af jeres Facebook-spørgsmål, og så har vi en reportage fra hans koncert i København i mandags, der egentlig var hele startskuddet til denne podcast.

Som vi også siger i begyndelsen af podcasten, så er dette IKKE den ultimative John Carpenter-podcast. Den er der mange andre, som har lavet bedre end os. Men det er VORES John Carpenter-podcast, hvor vi fortæller, hvad det er, der efter vores mening gør manden og hans film så fantastisk underholdende og interessante.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen,

Casper og Niels

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.