Cinemajour nr. 10 – En podcast-nødlanding!

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Filmnørdens Hjørne produceres via en relativt avanceret teknisk opsætning, der nu og da viser sig at være skrøbelig, især når vi udbygger eller ændrer den. Derfor gik vores originale optagelser til Cinemajour #10 tabt i teknikkens skærsild. *snøft*

COMPUTER EXPLODING

Det er uden sammenligning det mest forfærdelige, vi kan opleve i vores arbejde på Hjørnet. Derfor er det også let at gå i grådkvalt panik, når det sker, men kaptajn Cristensen har valgt at tage ansvaret på sig i mere end en forstand. Casper har nemlig genindspillet de manglende dele af Cinemajour #10 alene! Således er han en mand på pinden, når Dr. Strange, Forældre, Kvinden i toget og The Girl With All the Gifts skal anmeldes.

Det er første gang i Hjørnets over syv år lange historie, at denne nødløsning har været sat i værk, og vi skal være de første til at sige, at resultatet ikke er idéelt, for Hjørnet er først og fremmest en samtale-podcast, men for os er det klart bedre end ingenting.

Og så er Casper ikke HELT alene i Cinemajour #10. Der var nemlig både blevet forudproduceret et Mr. Filmnews-indslag, samt en samtale med Politikens kulturjournalist Michael Bo om streaming for hardcore filmnørder. Så de to herrer dukker altså op i løbet af podcasten, som kærkomne brud på Caspers monolog.

Vi er kede af situationen, men sådan er det nogle gange. I får en podcast-nødlanding som plaster på såret, og lad os så se frem mod næste uges Podcast 135 (Den om Harry Potter…), for dét bliver fedt!

I øvrigt er her links til den artikel og de streaming services, som Michael og Casper snakker om: The age of streaming is killing classic film. Can Turner Classic Movies be its salvation? – Fandor.comFilmstruck.com

God fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Brie & Michael.

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.