Cinemajour nr. 22 (Dunkirk, Abernes Planet: Opgøret, Kidnapning, Girls Night Out)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Christopher Nolan og Hjørnet har haft et anstrengt forhold til hinanden i de seneste år. Film som Interstellar og Inception har givet den britiske instruktør horder af fanboys, der vil gå i døden for at forsvare ham. Vi har altid været glade for hans tidligere film som Memento og The Dark Knight, men vi blev aldrig bidt af hans In-film. Nu er han så klar med Dunkirk, der er fyldt med Nolan-varemærker, men som alligevel nok vil udfordre selv hans mest passionerede fans. NielsJannik og Casper går i dybden med filmen i denne episode af Cinemajour, men det er selvfølgelig ikke den eneste, der kommer under luppen.

IMG_7893

Således ser vi også nærmere på Abernes Planet: Opgøret, hvor Politikens Michael Bo er med til at skabe balance i holdningerne. Bjarnes ReuterKidnapning er blevet filmatiseret igen under produktion af Regner Grasten, hvilket ansporer en snak om kvaliteten af danske familiefilm. Og så synes Hollywood godt nok, at pigerne skal bruge lommepenge på biografbilletter, så de har lavet Girls Night Out. Vi fortæller om det var en god idé.

Mrs. Filmnews Marie er på ferie, så Jannik og Casper tager sig af filmnyhederne denne gang, mens Niels har læst op på den netop afdøde George A. Romero, for at fortælle lidt om zombiens gudfader. I samme ombæring fortæller Casper historien om den gode, oversete skuespiller Martin Landau, der stillede tøflerne samme dag som George. Og så er der ild i Forum Hotness takket være en britisk science fiction-serie fra 60’erne.

I det hele taget en fyldig episode af Cinemajour, der endnu engang beviser, at vi har ufatteligt svært ved ikke at fordybe os, lige meget hvad vi snakker om. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Jannik, Niels og Casper

Cinemajour ep. 22

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.