Podcast 153 (Den med Per Fly…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Prop og Berta, Bænken, Arven, Drabet, Kvinden der drømte om en mand, Monica Z og nu Dobbeltspil. Per Flys CV er vildledende kort, for selvom han kun har instrueret syv spillefilm, så har han været en del af den danske filmbranche i 25 år og har på den tid gjort uudsletteligt indtryk på den danske filmkultur. Derfor var det ikke svært at beslutte, om han skulle inviteres på ind Hjørnet til en snak, når nu han var klar med en ny film.

Konceptet er det samme som altid. Per møder op og har i hvert fald afsat et par timer til besøget. I, vores ærede lyttere, leverer spørgsmålene til ham. Og jeres ydmyge Hjørne-værter formidler så spørgsmålene til Per og sørger for, at han svarer så fyldestgørende på dem som muligt.

26406188_178035929597072_5468860430128513024_n

Resultatet er først og fremmest blevet til en dyb snak om Pers arbejde. Han er i høj grad en skuespillers instruktør, så vi bruger naturligvis god tid på at snakke om hans forhold til sine skuespillere, og hvordan han rent faktisk opbygger forhold mellem dem. Og hvor går grænsen egentlig mellem det skuespillede forhold og det virkelige forhold?

Det er dog langt fra eneste emne, som Casper og Marie kaster over til Per, der stort set returnerede samtlige af jeres spørgsmål med gode, dybe svar… og nogle gange lidt kringlede.

Så skru ørerne godt på, for nu bliver det nørdet. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Marie & Per 

Podcast-153-small

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.