Gæt Oscar-vinderne 2018! Vind ubegrænset blære-ære!

Filmnørdens Hjørne Blog 1 Comment

HVEM VINDER? Filmnørdens Hjørne skal i år bruge dine Oscar-gæt til to ting:

1. For det første skal vi have jer lytteres bud på, hvem der vinder hvad, når vi skal finde frem til vores egne endelige gæt i vores årlige Oscaropvarmningspodcast IX (ude d. 25. feb.).

2. Derudover kører vi i år også en Oscar-konkurrence direkte under Oscar-natten, hvor vi holder øje med, hvem der fører natten i gennem og selvfølgeligt hvem, der til sidst har flest rigtige. Lyt med på filmnoerden.dk/live d. 5. marts fra kl. 00.00.

Kan du vinde noget, hvis du er den af Hjørnets lyttere, som gætter flest rigtige? Yup, du kan vinde det vigtigste af alt: ÆRE! Vi vil ære dig med shout-outs, flatterende ord og retten til et helt års ubegrænset Oscar-blær. (Måske der også vil være fysiske præmier på selve aftenen. Vi ser på det, men det er ikke så vigtigt som… BLÆRE-ÆREN!)

Reglerne er simple: Giv os din mail og dit navn, og sæt så kryds ud for de film eller personer, som du tror vinder i hver af de 24 kategorier. Er du i tvivl, kan du springe en kategori over, men så mister du med sikkerhed et point, når resultaterne gøres op.

Giv os dine bud, og bliv en del af Hjørnets Oscar-fest 2018!

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.