Cinemajour nr. 31 (Avengers: Infinity War, Utøya 22. juli, Lady Bird, A Quiet Place, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Efter en lille uplanlagt pause er Hjørnet tilbage med den længste Cinemajour-episode, vi nogensinde har optaget. Ja, planen er STADIG at Cinemajour skal være “det korte format”, men da det næsten er en måned siden vi mødtes sidst og vi alle har set så mange interessante og spændende film (og tv-serier!!!), så lod vi nazi-uret blive på hylden og gav los.

Som noget nyt har vi rystet posen og ændret lidt på den vante rutine. Således begynder vi ikke med filmnyhederne, men springer direkte ud i anmeldelser. Hvad dog er endnu større er, at Marie har fået sit eget faste TV-serie-indslag: Seriemorteren!… (Ja, du læste det rigtigt). For at fejre dette har Jannik fundet en tv-serie i Kultkælderen, og Casper er bare glad for at alle er mødt op.

Samlet set bugner buffeten med anmeldelser altså, og det er bare at starte fra en ende af: Avengers: Infinity War, Luk solskinnet ind, A Quiet Place, Lady Bird, Hva vil folk si, Utøya 22. juli, Hjerter dame, Titanic, Westworld, The Handmaid’s Tale og The Prisoner. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Jannik, Casper og Marie

Cinemajour ep. 31

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.