Podcast 161 (Den med Anders Walter…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Anders Walter vandt en Oscar efter kun to år som instruktør på tre kortfilm. Pludselig blev den ellers lidt kejtede, nørdede tegneserietegner kastet ind i Hollywoodelitens rampelys. Nu, fem år efter, er han klar med sin første spillefilm, I Kill Giants, og det er i den forbindelse, at han lægger vejen forbi Hjørnet.

Men det er slet ikke første gang Anders stifter bekendtskab med Hjørnet. Da vi skrev til ham og spurgte, om han havde lyst til at være med i en episode, svarede han: “Det vil være en ære! Jeg er jo fan!”. “M-hmm, med løg på”, tænkte vi, men han mente det. Han har vitterligt lyttet til Filmnørdens Hjørne i årevis og DÉT er skræmmende.

28277196_10156358732078825_234592114359480094_n

Derfor er vores gæsts forventninger TÅRNhøje, men så er det jo heldigt, at Filmnørdens Hjørne besidder verdens bedste filmredaktion, for traditionen tro er det ikke os, men jer, der leverer spørgsmålene til interviewet. Uden bagkant og med en plan om at slå Kim Magnussons marathon-episode (lykkes dog ikke), kommer Anders faktisk gennem alle spørgsmål. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Anders

 podcast161

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.