Podcast 162 (Den om Mission: Impossible…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Det er sommerferie, og der er cirka 62 grader i skyggen. Studiet føles i hvert fald som en sauna, men det er ikke den eneste grund til, at vi i denne episode sveder mere, end vi plejer. Vi har nemlig været inde og se Mission: Impossible – Fallout.

Og som vante Hjørne-lyttere vil vide, så skal man ikke dingle en agentfilm foran vores ansigter ret længe, før end vi laver en podcast-episode om den. Således sidder du nu med Podcast 162 (Den om Mission: Impossible…), hvor vi går i dybden med de toptrænede folk fra Impossible Missions Force og alle deres tv-serier og film.

38071818_10156854302748825_7594208186052116480_n

Langt de fleste forbinder Mission: Impossible med Tom Cruise og en eller flere af hans vanvittige stunts, men vi tager dig helt tilbage til begyndelsen i 60’erne, hvor Lucille Ball fra TV-serien I Love Lucy havde startet et produktionsselskab (Desilou) sammen med sin mand og var på jagt efter nogle gode idéer. Herfra udspringer nemlig TV-serien Mission: Impossible, der med sine syv sæsoner må siges at være blevet et hit.

Oppe i 80’erne blev serien genoplivet med megen møje og besvær, men uden særlig lang levetid. Dermed var det op til Tom Cruise at gen-genoplive den klassiske spion-serie som action-blockbusterfilm i midten af 90’erne, og han har ikke set sig tilbage siden.

På denne lange rejse får du naturligvis følgeskab af Hjørnets redaktør og tekniske blækspruttte Casper Christensen. Derudover har både Jannik Hansen og Niels Paridon gravet sig ned i både gammel og ny Mission: Impossible og er klar til en lang snak.

Men ingen spionfilm-episode fra Hjørnet vil været komplet uden selveste Ostemanden – Brian ‘Brie’ Iskov – der som altid kommer bevæbnet til tænderne med insider-viden og sjove facts.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen,
Casper, Brie, Jannik og Niels

Podcast 162

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.