Cinemajour nr. 34 (First Man, Bohemian Rhapsody, Halloween, Colette, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Velkommen til en dejligt varieret episode af Cinemajour, hvor vi ikke bare skal anmelde en håndfuld af de mest interessante, aktuelle film, men også kommer på en tur til London, en tur til Haddonfield og en tur til Månen.

Vi anmelder Colette, hvor Kiera Knightley giver den som Frankrigs største, kvindelige forfatter, hvorefter Queen-filmen Bohemian Rhapsody kommer under kærlig behandling. Herefter skal vi allerede ned i Kultkælderen, for Jannik har set på virvaret af gamle Halloween-film og fortæller om den elskede knivmorder Michael Myers. Det gør han naturligvis, fordi han anmelder den nye Halloween-film.

Så går turen ellers til London, for flere af Hjørnets værter og venner drog mod den engelske hovedstad, for at høre John Williams dirigere London Symphony Orchestra i, hvad der må være en absolut unik chance for at se komponisten i aktion. Det gik… ikke som planlagt.

Oven på Williams-koncerten tager vi ellers på rundrejse i næsten alle nævneværdige rumrejsefilm i anledning af premieren på First Man. Damien Chazelles biografi over Neil Armstrong byder på nogle af de mest intense rumrejsescener nogensinde skabt på film, men hvordan fungerer resten af løjerne? Vi anmelder den og er nogenlunde enige… bare ikke med ret mange andre.

Og så har TV-Marie virkelig sparet sammen til en ordentlig tur gennem Seriemorteren, for hun har intet mindre end tre serier med: The Haunting of Hill House, Sorry For Your Loss og Making a Murderer, sæson 2.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Jannik, Marie & Casper

Cinemajour ep. 34

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.