Podcast 219 (Min verdens bedste film: Tobias Lindholm)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Velkommen tilbage til jer! Og velkommen tilbage til OS!

Filmnørdens Hjørne har har holdt sin længeste pause, siden vi søsatte podcasten tilbage i 2009. Det er der en masse årsager til, som redaktør Casper Christensen fortæller meget mere om til sidst i denne spritnye episode. Her fortæller han også lidt om fremtidsplanerne, nye tiltag (såsom VIDEO-EPISODER!) og meget mere, men det er jo bare dagens dessert.

Hovedretten består nemlig af en generalprøve på et nyt interview-koncept: Min verdens bedste film! Idéen er simpel. Med udgangspunkt i ti spørgsmål om filmoplevelser, fortæller en gæst om sit forhold til film gennem hele livet. Første forsøgskanin er Tobias Lindholmd, og vi kunne nærmest ikke være mere heldige. Tobias er nemlig utrolig let at snakke med, og så forstår han fra første sekund præcis, hvordan dette interview-koncept skal skæres.

Der er utroligt mange nyheder om Filmnørdens Hjørne, som vi kunne skrive om her, men hvis du virkelig er interesseret i at høre alle detaljerne, så bruger Casper godt og vel et kvarter på at gå i dybden med dem, efter interviewet.

Lad os derfor ikke gøre andet end at ønske god fornøjelse, og SHIT, det er godt at være tilbage.

Med venlig hilsen,
Casper & Tobias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.