Cinemajour nr. 40 (Us, Cutterhead, Blodig Weekend, Silvio og de andre, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Vi siger ikke, at Cinemajour ikke har været et godt format for os, siden vi begyndte på det. Vi siger bare, at vi først i løbet af de seneste Cinemajour-episoder har nået et flow, en rytme og en tone, der for alvor er os selv. Det er som om vi allesammen for alvor har fundet os tilrette i studiestolene og gjort dem til vores egne. Det er en skide god fornemmelse, men hvad bruger vi så det gode flow til? Jo, nu skal du høre…

Vi anmelder Jordan Peeles “svære to’er” i form af Us, hvor der er usandsynligt meget at snakke om. Vi anmelder også klaustrofobi-thrilleren Cutterhead, der også byder på mange forskellige samtaleemner. Niels har været ind og se det kvasi-dokumentariske mind (og body) fuck X og Y, og den byder også på rigeligt at snakke om. Jannik og Casper har set den pumpende, dansende, lange, flotte, vilde Silvio og de andre, der sjovt nok også er værd at snakke længe om. Til gengæld kommer vi relativt hurtig gennem Maria Stuart – Dronningen af Skotland og Britt-Marie var här.

Men kronen på værket er denne gang et inspirerende og blodigt interview med Elias Elliot (ja, ham fra Han Duo *gisp*) om den vilde filmfestival han er en del af for ottende år i træk: Blodig Weekend.

God fornøjelse med episoden og vi høres ved igen snart.

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik & Niels

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.