Cinemajour nr. 50 (It del 2, Ready or Not, Late Night, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

50 episoder af Cinemajour burde vel egentlig fejres, men vi har simpelthen ikke tid. Der sker for meget om ørerne på os, så I må slå jer til tåls med en relativt normalt Cinemajour. Og så igen…

Casper, Marie og Jannik anmelder gyseren It del 2, gyser-komedien Ready or Not, kønsdebat-komedien Late Night, og så gen-anmelder vi Smerte og ære, fordi Casper og Marie og gerne vil sætte nogle flere ord på denne fantastiske film.

Det er dog kun første halvdel af episoden. I den anden halvdel fokuserer vi på film på vej. Specifikt starter vi med netop at fortælle om vores besøg på Film på vej – filminstituttets halvårlige arrangement, hvor instruktører og skuespiller kommer forbi og viser klip og fortæller om deres kommende film. Dette deltog Marie og Casper i for en uges tid siden.

Og så har Jannik set nærmere på hvilke film der gik hen og tog priser ved årets filmfestival i Venedig, for det er nemlig rigtigt spændende med film som Joaquin Phoenix’ Joker og Roman Polanskis The Officer and the Spy. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Marie & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.