Podcast 120 (Den om Star Wars…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

At kaste sig ud i en podcast, der prøver at indkapsle alle syv Star Wars-film i serien, er som at kaste sig ud i den største orkan på det største hav, man kan forestille sig. Hvor meget vi end har forberedt os, kan vi umuligt ende med at synes, at vi har løst opgaven. Vi kan ej heller gøre alle tilfredse, men på den positive side, er alle værter dog stadig i live – så langt, så godt.

(OBS: Vores 40 minutter lange anmeldelse af The Force Awakens ligger til absolut sidst i podcasten, hvis du gerne vil undgå den.)

Grundlæggende er vores opgave denne gang dog relativt enkel: Vi gennemgår alle film, en efter en, snakker løst og fast om dem, samt svarer på så mange af jeres Facebook-spørgsmål, som vi kan. Hvor enkelt det end lyder, så raser Star Wars-orkanen alligevel om ørerne på os og vi mister ofte jordforbindelsen, men sådan skal det være.

120fbcov

Som altid var der stort set ingen tidsbegrænsning på showet. Alligevel er det en smule overraskende, at vi ikke bare har slået rekorden for længste podcast fra Hjørnet. Vi har smadret den. Du sidder således foran 5 timer, 22 minutter og 49 sekunders samtale om Star Wars, inkl. godt og vel 40 minutter om The Force Awakens. Ja, det er ganske enkelt for langt, til at høre det ud i en køre, bortset fra for de hardcore typer, og vi ved, at I er der. Derfor er det jo godt, at man helt selv kan bestemme, hvornår en podcast skal pauses.

Hele Hjørnets stab af værter kommer i spil. På kommandobroen sidder Casper Christensen, Jesper Laursen og Anders Vad Bruun. De tre herrer står for selve gennemgangen af alle Star Wars-filmene, lige indtil de når til The Force Awakens, for her kommer også Brian ‘Brie’ Iskov og Mille ‘Star Wars-hader’ Astrup i spil.

Næsten hele podcasten er dedikeret til Star Wars, men der ér naturligvis mere. Vi varmer således op til vores intergalaktiske rundtur, med lidt let løb på stedet, i form af bla. anmeldelser. En hel stribe film får lagt hovedet på blokken, deriblandt Bridge of Spies, Creed, Macbeth og In the Heart of the Sea.

Vi håber at I får bare et eller andet ud af denne maraton-podcast. Det har endnu engang været en stor fornøjelse, at lade sig opsluge af et emne, og så endda et, som ligger så mange mennesker så nært. For Star Wars ér specielt. Det er ikke verdens bedste film, men samlet set, er de nok verdens mest populære.

Vi har forsøgt at gøre dem ære.

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Anders, Brie & Mille

120vaerter

 

Comments 2

  1. Pingback: Star Wars: The Force Awakens (2015) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Star Wars: The Force Awakens (2015) – Kort version | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.