Cinemajour 58 (Jojo Rabbit, Klovn – The Final, Sigrid Dyekjær, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Måske fordi det er så længe siden sidste Cinemajour. Måske fordi vi har en gæsteanmelder med ombord. Måske fordi vi bare havde virkelig meget at snakke om. Faktum er, at Cinemajour nr. 58 er blevet en af de længeste vi nogensinde har optaget, men der ér også meget at snakke om og mange at snakke med.

Filmanmelder Nanna Frank Rasmussen fra Politiken er nemlig med som gæsteanmelder. Det er egentlig et koncept vi har haft lyst til at afprøve i et stykke tid, men det har aldrig rigtigt passet ind. Nu har Niels Paridon imidlertid fået orlov fra Cinemajour (og bare rolig, KUN Cinemajour), så vi har en mikrofon ledig. Den bliver taget af Nanna i denne omgang og i de næste par Cinemajours kan I glæde jer til at høre både Maria Månson og Per Juul Carlsen anmelde sammen med os.

Derudover bringer vi også første del af en utvivlsomt længere snak med producer Sigrid Dyekjær. Hun svingede forbi Hjørnet dagen efter hun og resten af hendes hold var blevet Oscarnomineret for dokumentaren The Cave. Det blev til en snak, der i høj grad fokuserer på netop The Cave, men også en diskussion af dokumentar-formens udfordringer både for filmskabere og publikum. En dødspændende snak, der fortjener meget mere plads, så når alt det der Oscar-gøgl er overstået, kommer Sigrid tilbage og fortsætter snakken.

Sidst men ikke mindst har vi jo også en masse anmeldelser:

Les Miserables (02-01)
De forbandede år (09-01)
Bad Boys For Life (16-01)
De særlige (23-01)
Dolittle (23-01)
Klovn – The Final (30-01)
JoJo Rabbit (16-01)

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Marie, Casper & Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.