Podcast 191 (List of Shame – Vol. 7)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Som så mange andre har Filmnørdens Hjørne det ikke let under corona-krisen, men vi holder skruen i vandet og nyder at se hinandens pixelerede ansigter, mens vi optager podcasts fra hver vores hjem. I denne periode er alle større planer skrinlagt, men det baner jo så vejen for en masse mindre planer, såsom at få optaget endnu en List of Shame.

Som flere af jer bemærkede i Podcast 190 (List of Shame – Vol. 6), så var den episode optaget for over to år siden. Ellers havde vi nok nævnt Roma – bare i en bisætning. Det var dog så hyggeligt at høre værterne folde sig ud i dette særlige format, at vi besluttede at optage en ny en med det samme. Så selvom der egentlig kun er to uger mellem udgivelserne af Podcast 190 og 191, så er der to år mellem optagelserne. Ikke at det kan høres, for ganske som vi plejer, kaster vi os over hver vores skamfulde filmmangel.

Og denne gang spiller skam direkte en rolle. Som vi plejer, har vi taget en liste af “verdens bedste film” fra et anerkendt medie (denne gang Empire), for at lade fingeren glide ned ad listen og stoppe ved den første vi ikke har set. På opfordring af Jannik besluttede vi dog denne gang først at lade fingeren stoppe, når vi nåede en film vi rent faktisk SKAMMEDE os over ikke at have set.

Resultatet blev ikke overraskende, at vi har fået fire ret kendte film med i episode. Casper fik endelig en undskyldning for at sætte den blu-ray med La Dolce Vita på, som han købte i Rom for tre år siden. Selvom hun hele livet er blevet advaret mod at se den, har Marie “nydt” The Texas Chain Saw Massacre. At Jannik aldrig har set Network er ærligt talt overraskende, men den skamplet slettes nu og her.

Sidst, men ikke mindst, er der Nikolaj Tarp. Han er Filmnørdens Hjørnes ny faste medvært. Han har været gæst flere gange før, men fra nu af er han fast Hjørne-vært. Det burde føles som en stor ting, men det gør det ikke, for Nik har været en del af Hjørnet i årevis. Vi er bare glade for, at vi får chancen for at snakke film med ham meget oftere, end vi plejer, så stort velkommen til ham. Nåja, og han har jo til denne episode endelig fået set den voldsomme, brasilianske film City of God.

Vi har allerede optaget CoronAjour #2, så det bliver næste udgivelse fra Hjørnet og derefter har vi lagt i kakkelovnen til en eksplosiv affære. Vi vil nemlig i de nærmeste dage optage Top 25 actionfilm, og det GLÆDER vi os til. Fuck corona! Hjørnet lever! Vi høres ved!

Med venlig hilsen,
Casper, Marie, Jannik & Nikolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.