Podcast 199½ (Valgspecial: Amerikanske præsidenter i populærkulturen)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Hvordan præsenteres amerikanske præsidenter i og af medierne? Får man i virkeligheden, i diverse film om præsidenterne, mere end et glimt af de ægte personer bag? Og kan medierne påvirke, hvem der skal være USA’s næste præsident? Disse og mange flere spørgsmål kastede Hjørne-redaktør Casper Christensen og Kongressen.com-redaktør Anders Agner Pedersen sig over, da de sammen holdt foredrag på Ordrup Bibliotek som optakt til årets amerikanske præsidentvalg.

Og “foredrag” er måske ikke det rette ord, for det blev mere en samtale om amerikanske præsidenter på film og TV end noget andet. Turen går gennem nogle af de mest interessante, underholdende og kontroversielle film og serier om amerikanske præsidenter – både virkelige og fiktive.

Det hele blev optaget og udgives her som en valgspecial. Anders har skrevet flere bøger om amerikanske præsidenter og er til daglig chefredaktør på netmediet Kongressen.com. Casper kender I nok allerede som chefredaktør på Hjørnet. Casper og Anders har tidligere samarbejdet om Anders’ bog om JFK, og oven på denne vellykkede aften er kimen i øvrigt blevet lagt til en hel ny podcast om amerikanske præsidentfilm, men mere om det i 2021. Indtil da, rigtig god fornøjelse med denne særlige episode.

Med venlig hilsen,
Casper & Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.