Cinemajour 71 (Superhelte-special: Wonder Woman 1984, Zack Snyder’s Justice League, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour Leave a Comment

For første gang i umindelige tider samles to Hjørne-værter fysisk og optager en episode. Måske også derfor, at netop denne episode blev lidt længere end de forrige. Eller også er det fordi, der faktisk er utroligt meget for Casper og Jannik at snakke om denne gang, ikke mindst den overraskende mængde superheltefilm og -serier.

Først og fremmest er der to store film fra DC-universet. Først Wonder Woman 1984 (HBO Nordic), der skal forsøge at gøre den forrige films enorme succes efter, og så er der naturligvis Zack Snyder’s Justice League (HBO Nordic). Folk har meget delte meninger om disse film – en splittelse der til dels også viser sig på Hjørnet.

Men superheltefesten fortsætter i serieverdenen, med premierer på tre superhelteserier, som vi også ser nærmere på: The Falcon and the Winter Soldier (Disney+), Superman & Lois (HBO Nordic) og den animerede Invincible (Amazon Prime).

Derudover prøver vi også at finde den nye streamingservice Paramount+, og fortæller lidt om alle de andre ældre film og serier, vi ellers har brugt tid på. Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen,
Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.