Cinemajour 72 (The Father, Flugt, Cruella, Mare of Easttown, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

STOP! Stop lige op, og nyd dette øjeblik, for du sidder foran en Cinemajour-episode, hvor to forskellige film, hver får seks stjerne med på vejen. Det er så vidt vi ved ikke sket i Hjørnets historie, og det sker nok heller ikke igen lige med det samme… Og lad os så komme i gang,

For denne episode er både fyldt til bristepunktet med anbefalinger og advarsler, og så er det uhyggeligt hurtigt leveret i forhold til vores vanlige stil. Vi skal dykke ned i The Father, Army of the Dead, Tove, Mare of Easttown, Centervagt, Bar and Star Go to Vista Del Mar, Flugt og Cruella. Otte film gennem maskinen på 1½ time. Det må sgu også være en rekord.

Filmnørdens Hjørne er ikke helt tilbage for fuld damp endnu. Vi har først og fremmest ret store kalenderbingo-problemer, men der arbejdes løbende på sagen. Faktum er, at alle vi værter er vilde i varmen efter at komme i sving, men at det kan være lidt svært at finde tiden. Vi er tætte på en kalenderløsning, så vi forhåbentlig kan lange mange flere episoder over disken i de kommende måneder. Indtil da, rigtig god fornøjelse med denne episode.

Med venlig hilsen,
Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.