Cinemajour 73 (Loki, Fast & Furious 9, Smagen af sult, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

En lille Cinemajour i godbid-størrelse, med anmeldelser af en håndfuld nye film og en enkelt TV-serie. Casper og Jannik har været i biffen og larm, men kan Fast & Furious 9 leve op til rollen som årets første sommerblockbuster?

Christoffer Boe er tilbage med det vaskeægte kærlighedsdrama Smagen af sult, der er foregår i de øverste lag af den københavnske restaurantverden. Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau spiller et par der, i jagten på Michelin-stjerner, måske mister mere end de er parate til.

Jannik stoppede simpelthen Pixars seneste film Luca, da han var halvvejs inde i den, men Casper så den færdig – vi diskuterer hvorfor, samt hvordan det måske er på tiden, at vi holder op med at sammenligne nye Pixar-film med 20 år gamle Pixar-film.

Og så må episodens breaking news være, at Casper har set så meget af en TV-serie som det i skrivende stund er muligt og MERE end Jannik. Vi ser nemlig nærmere på den seneste Marvel-serie Loki, der byder på meget mere end man lige skulle forestille sig.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Jannik & Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.