Cinemajour 76 (Margrete Den Første, Shang-Chi, Pinocchio, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Casper og Jannik er tilbage bag mikrofonerne og har set en masse film. Ikke ret mange af de samme film, men til gengæld har vi samlet set en god håndful. Blandt andet “den dyreste danske film nogensinde”. Margrete Den Første har omsider premiere, så nu må vi se om filmen kan måle sig med sit enorme budget.

Marvel er også klar med nyeste skud på stammen. Disney har været længe om at følge med tiden, men nu får verden omsider en helt igennem asiatisk Marvel-superhelt at se på det store lærred. Spørgsmålet er om den gennemført asiatiske Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings slipper for at virke for meget som en politisk korrekt tjekliste-film, eller om den ren faktisk leverer en god, dybtfølt historie.

Resten af episodens film er et misk-mask er smalle og brede film, men hvad vi ikke havde overvejet, inden vi gik i gang med optagelsen, var, at det er nogle ret tunge film at snakke om. Enten fordi filmenes temaer er tunge, eller også fordi de er ret svære at anmelde.  Under alle omstændigheder kaster vi os også over Reminiscence, Miss Osaka, Pinocchio, Worth og Turning Point: 9/11 and the War on Terror. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.