Podcast 36 (Oscar-reportage 2011…)

Filmnørdens Hjørne Oscar, Podcast Leave a Comment

Årets Oscar-uddeling har omsider smidt den sidste guldmand i nakken på den sidste værdige vinder. Det betyder også at det blevet tid til en ligeså stor tradition, nemlig vores årligt tilbagevendende mest uuholdelige, usammenhængende, indspiste, amatøragtige podcast.

Vi fik samlet et godt hold filmfans hos Hjørnets ven Jesper Nykjær. Udover de faste værter Casper C og Jesper Laursen, har vi også besøg af Caspers søde kæreste og Hjørnets norske connection Synne Lunden, tonemester Thomas Huus, instruktør Ask Hasselbalch, hans søde kæreste Christina Nejsig, Hjørnets bas-wingman Anders Vad Bruun, instruktør Mads Rosenkrantz Grage og filmjournalist Brian “Brie” Iskov.

Det blev forudsigeligt nok til en nat med opture, nedture og “man skulle ha’ været der”-øjeblikke, som på ingen måde giver mening når de gengives i en podcast. Derfor er dette virkelig en podcast for vores hardcore fans og ikke ret mange andre. Alligevel håber vi at I bærer over med os og holder ud indtil vi kan få lavet en helt normal podcast, til den sædvanligt høje standard… i modsætning til denne Oscar-reportage.

Man kan sige meget, men kedeligt er det ikke. Rigtig god fornøjelse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.