Podcast 38 (Den om UFO’er…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 1 Comment

Ah… dejligt at være tilbage i en helt almindelig podcast. Denne gang kigger vi op, nærmere bestemt mod uidentificerede flyvende objekter på himlen og hvordan disse har inspireret historiefortællere og filmmagere gennem tiderne. Dette er ingen tilfældighed for vi anmelder nemlig Battle: Los Angeles, hvor bæster fra det ydre rum går grassat på vores lille planet… igen.

Derudover anmelder vi finans-krise-baskeren Inside Job, ørkenvandring-baskeren The Way Back, trylle-baskeren L’Illusionniste og advokat-baskeren The Lincoln Lawyer. Som altid har vi valgt to film vi gerne vil se, den ene om en mand der gør sig bemærket med en spraydåse, den anden om en mand der gør sig bemærket med en hammer.

Oscar-sæsonen rundes ENDELIG af med Jespers analyse af hans Follow The Money-segment, mens vores tilbagevendende speical guest star Anders Vad Bruun dukker op og tester hvor dybe frekvenser vores mikrofoner kan optage, når han og Jesper kaster sig over nyhederne. Uh, ja, og så bliver Reklamedude hevet ud af sit otium for en stund.

Som sædvanligt er der ikke andet at sige end god fornøjelse og vi ses om et par uger 😉

Comments 1

  1. Pingback: Battle: Los Angeles (2011) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.