Podcast 94 (Den om David Lynch…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 1 Comment

Nogle instruktører virker så overvældende, at det kan være svært at finde lysten til at give sig i kast med dem. Sådan en er David Lynch for Hjørnets Casper Christensen. Derfor er dette ikke bare en podcast, der skal lære dig, ja dig, om hvorfor David Lynch er genial. Det er også en podcast, hvor tre Lynch-fans (Jesper, Brie og Mille) skal forsøge at overtale en Lynch-ignorant (Casper) til at gå i krig med Lynch.

Vi kommer igennem det hele. Fra hans spæde barndom over de evige krige med filmselskaber til karrieren der ser ud til at have forladt filmens verden. Det er en utrolig lang, utrolig mættet og helt ufatteligt, utroligt nørdet podcast.

Selvfølgelig er her masser af guf til Lynch-fans, men forhåbentlig også en masse til dem af jer (og Casper) der egentlig ikke har et forhold til den sjove, underlige og unikke filmskaber.

Men er der ikke andet end Lynch i denne podcast? Nej, det er der ikke, men det er også nok. 3 timer og 3 kvarter nok, for at være præcis.

En stor tak skal lyde til über-Lynch-nørd Anders Halskov, for at vi måtte ringe til ham og udfritte ham om hans netop kommende bog ‘Paradoksets kunst’.

Og så er der som sædvanligt ikke andet tilbage, end at ønske:

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie og Mille

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.