Cinemajour nr. 20 (Transformers – The Last Knight, It Comes at Night, Den bedste mand, All Eyez on Me)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast 3 Comments

Ridende på en bølge af eksplosioner fra Podcast 147 (Den om Michael Bay…) lander Hjørnet midt i den uge, hvor Transformers – The Last Knight har premiere. En ting er, hvor højt den lander på vores sædvanlige stjerneskala, men hvor højt rangerer den på vores nyopfundne Bay-skala?

Hjørnet står også med hele to biografiske film på hænderne – Den bedste mand og All Eyez on Me. Den ene om den danske bokser Mogens “Gamle” Hansen og den anden om rapperen Tupac. En af dem af bedre end den anden, men hvilken?

Untitled-2Marie og Casper rapper sig op til at anmelde All Eyez on Me

Som en rigtig ubehagelig rosin i pølseenden ligger It Comes at Night og venter med snigende gys og krybende paranoia, men fungerer den?

Casper Christensen, Niels Paridon og Marie Diemer Bille sidder dog ikke bare klar til at kværne diverse premiereaktuelle film igennem, for Niels har naturligvis været i Kultkælderen og finde noget snask. Og så flår Marie endnu engang pressekortet frem og leverer en håndfuld filmnyheder, der er værd at snakke om.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Niels & Marie

Cinemajour ep. 20

 

Del denne podcast

Comments 3

 1. Mogens “Gamle” Hansen? Hedder han ikke Jørgen “Gamle” Hansen?
  Har endnu ikke hørt podcasten, så skal ikke kunne sige hvad I kalder ham der, men jeg er ret sikker på at han hedder Jørgen. Forudsat at det er bokseren der er tale om 🙂

  1. Post
   Author
   1. Ingen grund til at undskylde! Det er jo bare en mindre detalje 🙂 Det ville være mærkeligt hvis der ikke bare en gang i mellem sneg sig en lille bitte fejl ind. Og det ændrer på ingen måde på, at det er fremragende, super undeholdende podcasts I laver. Jeg er altid virkelig godt underholdt! Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.