Podcast 101 (Den om Christopher Nolan…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 4 Comments

Christopher Nolan har ikke lavet voldsomt mange spillefilm – ni stykker indtil videre. Fælles for næsten dem alle (og især de seneste tre) er, at filmelskere groft sagt enten elsker dem eller hader dem. Vi hader de seneste tre. Bum! Maria Månson fra Filmselskabet elsker dem. Dobbelt bum! Derfor er Maria den helt rette person til at banke noget fornuft og forståelse ind i hovederne på os.

Podcast 101 handler således om Christopher Nolan, og selvom vi snakker hans liv og filmografi igennem, så ligger hovedfokus på spørgsmålet: Hvad er det der får Nolans (tre seneste) film til at knække filmelskere og -nørder over på midten? Det er der kommet en meget lang og god snak ud af, som har gjort os lidt klogere. Måske du også vinder lidt forståelse for dem i “fjendens lejr”, hvad end du elsker eller hader Nolans seneste film.

Det er naturligvis ikke det eneste vi bruger tid på denne gang. Vi har alle fundet lidt nyheder (og varmer blandt andet op under titelhatten) og vi anmelder John Wick, The Good Lie, Fury, Stille Hjerte (ro på, Laursen), Gone Girl og Interstellar. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Mille og Maria

Comments 4

  1. Pingback: Fury (2014) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Good Lie, The (2014) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Interstellar (2014) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Gone Girl / Kvinden der forsvandt (2014) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.