Interview med Ilya ‘Hardcore’ Naishuller

Filmnørdens Hjørne Blog Leave a Comment

Ilya Naishuller ser yderst tilforladelig ud. Han ligner en pæn ung mand, som han sidder der bag bordet i Øksnehallen, hvor Hjørnet har sat ham i stævne. Som sådan skulle man ikke tro, at netop denne mand havde instrueret en af de mest voldelige film, som vi nogensinde har set i en dansk biograf, men det har han. Filmen hedder Hardcore og udover at være ekstremt voldelig, er hele filmen også optaget i førstepersons-perspektiv. Du ser med andre ord aldrig hovedpersonen, da kameraet konsekvent viser hvad hovedpersonen ser. Så “skuespilleren” har under hele filmen haft et kamera på hovedet? Bogstavelig talt ja. Se selv.

hardcore-henry-behind5

Filmen er i biografen netop nu og den har generelt fået en kritisk medfart i pressen. Hjørnets to medværter Casper og Brie havde vidt forskellige oplevelser med filmen. Casper nød den hjernedøde hyper-actiontur, mens Brie simpelthen gik under visningen af filmen. Vi snakkede med Ilya om den ekstreme vold, om at skulle kaste op og hvor heldig han egentlig er.

Hør interviewet i afspilleren for oven, eller i Podcast 126, hvor Ilya serveres som forret inden hovedretten kommer på bordet i form af Lars Mikkelsen. Se i øvrigt en af filmens mange sindssyge actionscener her:

Som en lille bonus har de kreative filmnørder fra Pistol Shrimps skabt en fantasy-version af Hardcore: Hardcore Henry – Magic Edition.

Del dette interview


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.